0

Sådan kan du som gæst skabe den bedste fødselsdagsfest

Er du inviteret til en stor rund fødselsdag, men er du i tvivl om, hvordan du kan give fødselaren den bedste dag muligt? Så er du ikke den første i historien. Derfor vil vi i denne artikel give dig tre bud på, hvordan du kan være med til at sætte en stor, fed streg under den fantastiske dag.

Kortet er nogle gange vigtigere end gaven

Alle sætter pris på en gave, men det er ikke nødvendigvis det, du vil blive husket for bagefter. Det vil derimod være kortet, hvor du skriver et personligt fødselsdagskort til fødselaren, som kan være med til at styrke jeres forhold. Det er de personlige hilsner, der virkelig betyder noget, når man er fødselar – i hvert fald hvis det er hos en person lidt oppe i årene.

Lav en personlig tale

Når nogen fylder rundt og holder en stor fest, skal man som gæst være med til at skabe dagen. Du bør derfor skrive en tale eller lave et andet indslag, hvor man får en fornemmelse af personen gennem dine øjne. Det må gerne både være sjovt og følsomt. Husk at koordinere talen med toastmasteren, som skal styre slagets gang på dagen.

Fortæl bagefter, hvor god dagen var

Det er et stort arrangement at holde fødselsdag, og man glemmer lidt alt det arbejde, der ligger bag. Hvis du efterfølgende minder personen om, hvor god en fest det var, kan du give en rigtig god fornemmelse i maven hos den person. Fødselaren vil oftest ikke lede efter bekræftelsen, og derfor er det oplagt, at du uopfordret giver den.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *