Rengøringsartikler? Find det her

Vælg grossistvirksomheden Nowas som forhandler til dit rengøringsudstyr og dine rengøringsartikler. Hvorfor? Fordi du har alt samlet ét sted. Du behøver ikke finde en anden leverandør, hvis du har et særligt behov som fx udstyr til rentvandsanlæg, insektmiddel eller reservedele til støvsugere. Der er en grund til, at Nowas.dk kalder sig Nordens største leverandør til servicebranchen. Hovedgrupperne er:

– Forbrugsvarer
– Rekvisitter
– Maskiner
– Rengøringsmidler
– Vinduespudsning
– Vandtanke

Om du er et rengøringsfirma, boligselskab, vinduespudser, hotel, restaurant, virksomhed eller organisation, cateringfirma mm., så har Nowas, hvad du skal bruge. De leverer udstyr af god kvalitet og til rimelige priser. Hvis din virksomhed har brug for vejledning, sender Nowas en konsulent, der kan rådgive jer i rengøringsartikler. De kan endda give dig support i produkter, der ikke er deres egne, eller hvis der er noget, du selv har sat op. I stedet for at få en konsulent ud, kan du også besøge Nowas, men book en tid, hvis du søger vejledning. 

Nowas følger med i den nyeste udvikling af produkter inden for kendte brands og appellerer generelt til de kunder, der efterspørger kvalitet. 

Kaffemaskiner til industri

Nowas leverer fx solide kaffemaskiner til din virksomhed. Den meget populære industrikaffemaskine Bonamat Novo kan du få den dobbelte med 2 maskiner og 2 varmeplader. Hvis I er mange, der skal have en god filterkaffe løbende hele dagen, er den en stabil maskine, der holder godt, og den brygger 120 kopper i timen. I behøver ikke bekymre jer om, at den sidste glemmer at slukke maskinen, da den kan klare at stå tændt i op til 12 timer. Hvis I er en flok, der har en kort pause, er den god, da den på 5 min. kan brygge 1,7 ltr. kaffe. Det er også en fordel for virksomheder, at den er nem at betjene og vedligeholde. Som altid hos Nowas, kan du få alt, hvad du skal bruge og købe de kaffefiltre, der passer til maskinen. 

Tina Høy