Grund til at høre efter om (og med) Phonak

Blot fordi, man ikke hører så godt, eller ligefrem har fået nedsat hørelsen af forskellige grunde, om det så er ved uheld, ulykker, man er født sådan eller grundet alderdom, så er der jo ingen grund til at blive betragtet som handicappet.

Før i tiden så man medfølende og undrende på folk, der måtte leve med høreapparater. Man havde ligefrem ondt af dem.

Men hvad hvis jeg fortalte dig, at man faktisk ikke alene kan leve en helt almindelig hverdag på samme måde, som alle andre mennesker gør det, nu om dage med dårlig hørelse, men at man faktisk kan gøre det på en ekstra sej, futuristisk måde, som vil få andre – såkaldte – almindelige mennesker til at kigge misundeligt på en med nedsat hørelse?

Sådan ser virkeligheden faktisk ud anno LIGE NU!

Du kan leve et liv som en ren cyborg, hvis du vælger udstyr til dit høreapparat fra det velrenommerede firma Phonak.

For det kan lyde som en science fiction-film, men tro os, når vi nu vil forklare dig, hvad man blandt andet kan få som supplement til ens høreapparat fra Phonak blandt flere ting.

Du kan nemlig få implementeret et trådløst apparat i dit høreapparat, så lyden fra fx TV’et bliver transmitteret direkte til dit høreapparat og forstærket.

Vi sagde jo, der var en grund til, at Phonak høster så stor anerkendelse blandt producenterne og brugerne af høreapparater!

Man kan betragte anordningen som et slags headset – bare markante vildere og sejere.

Du kan også få en mikrofon fra Phonak, som du kan sætte på tøjet af folk, så du lettere kan følge med i samtaler.

Med disse løsninger er der ikke længere grund til at føle sig udenfor eller konstant bede folk om at tale højere.

Disse apparater fra Phonak – og der findes mange flere – vil ligefrem katapultere en til at være det seje omdrejningspunkt!

Anders Lundtang Hansen