0

Hvilke typer af akku-værktøj kan du få?

Akku-værktøj har langsomt og stødt overtaget stort set hele markedet for el-værktøj. Dette er heller ikke helt uden grund, eftersom batteriteknologien og de kulfrie metoder er blevet så markant bedre, at de præsterer på samme niveau som en 230v-maskine. Udvalget af akku-værktøj er stort, men ved du egentlig hvor stort det er blevet? I dag er producenterne blevet så kreative, at der findes akku-maskiner til næsten ethvert formål, hvor det vil være rart at være uafhængig af strøm og ledninger. På toolster.dk kan du finde et stort sortiment af akku-værktøj, der vil gøre enhver byggeprojekt lettere og bedre. Du kan bl.a. få:

Akku-arbejdsbelysning

En ledningsfri arbejdslampe vil være fordelagtigt på stort set alle værksteder eller byggepladser, hvor en flytbar lampe vil oplagt. Den hjælper nemlig med at give dig bedre udsyn ved små og lysbegrænset projekter, hvor nørklearbejde er nøgleordet.

Akku-bore-, skruemaskine og kombihammer

Med en kraftig og batteridrevet bore-, skruemaskine eller kombihammer skal du ikke længere tænke på, hvorvidt ledningen er lang nok eller om du nu har husket forlængerledningen på værkstedet. Med en af disse akku-værktøjer kan du med lethed bore og mejsle i væggen længst væk fra stikkontakten.

Akku-slibemaskiner, vinkel- og ligesliber

Disse værktøjer er et must, hvis du skal give dit materiale eller arbejdsprojekt den perfekte finish. Der findes adskillelige typer af slibemaskiner, vinkel- og ligesliber, der med deres ledningsfrie design vil være perfekte ved de fleste arbejdsopgaver og -miljøer.

Akku-pladebearbejdning

At skulle skære facader og tagplader i metal kan til tider skulle foregå ret højt oppe, hvor en ledning måske ikke er lang nok. Her vil en akku-nipler være til stor glæde og gavn for dig og dine ansatte, så du ikke skal rende op og ned for at flytte med forlængerledningen eller lede efter en ny strømsyning, der er tættere på.

Akku-save

Uanset hvad du skal have savet i – træ, klinker eller måske helt tredje materiale – så vil en akku-sav være dagens helt. Du kan både få bajonetsave, dyksave, kapsave, multicutter, rundsave og stiksave, der alle er batteriefrie og uden ledning, så du har frit bevægemulighed.

Akku-slagnøgler

Med en akku-slagnøgle vil montering og afmontering af møtrikker og bolte ske på ingen tid. Det vil være et værktøj, som du vil kunne tage med dig overalt i værkstedet, derhjemme eller på byggepladsen. Ingen ledning, ingen bøvl, som man vil sige.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *