0

Køb nye og brugte grenreoler hos Midtjyskreoler.dk

Hos Midtjyskreoler.dk kan du købe nye og brugte grenreoler i alle størrelser. Vi tilpasser grenreolerne efter din ønskede længde, bredde og belastningsevne, så de passer perfekt ind på dit lager og lever op til dine krav og behov. Opbevaring af langgods såsom rør og stålstænger foregår ofte på grenreoler, som er fremstillet til netop det formål. Vi fører brugte grenreoler i en malet og i en galvaniseret udgave, så der er noget til enhver smag. Når du vælger brugte grenreoler frem for nye, får du mange fordele med i købet. Den største er, at de er betydeligt billigere uden at dette er ensbetydende med, at kvaliteten og sikkerheden er lavere.

Brugte grenreoler med sikkerheden i top

Hos Midtjyskreoler.dk sælger vi kun brugte grenreoler, som lever op til vores høje krav om stabilitet og kvalitet, og som vi ved er sikre. Vi efterser alle vores brugte grenreoler, før vi sælger dem videre, og hvis de skulle have nogen skader, så udbedrer vi dem naturligvis. Derfor kan vi garantere dig, at når du køber brugte grenereoler hos, så kan du vide dig sikker på, at de efterlever den danske lovgivning og Arbejdstilsynets gældende normer og sikkerhedskrav.

Midtjyskreoler.dk er din sparringspartner

Hvis du har brug for hjælp til dit valg og køb af nye eller brugte grenreoler, så kontakt os endelig. Såfremt du gør det, er der stor sandsynlighed for, at du ender op med et tilbud, som du ikke kan sige nej til. Hos Midtjyskreoler.dk er vi nemlig ikke blege for at give vores kunder mærkbare rabatter. Vi har ikke altid brugte grenreoler på lager, men vi hjælper dig gerne med at skaffe dem eller finde priser på nye grenreoler. Vores dygtige medarbejdere kan kontaktes på telefon +45 72 21 72 22 og mail kj@midtjyskreoler.dk eller ved, at du udfylder kontaktformularen på vores hjemmeside.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *