0

Få det sure og det søde

Alle er vi klar over udtrykket ”6 om dagen”, der specificerer hvor meget frugt og grønt, det anbefales at indtage om dagen. Men det kan godt virke som en stor mundfuld.

Heldigvis findes der mange gode råd til, hvordan man implementerer frugt og grønt i hverdagen – og hvordan man kan nå i mål.

Der er smoothie-løsningen, grøntsagslasagne, et hånd-æble og utallige andre løsninger, men stadig kan det være et problem at minde sig selv om vigtigheden af at have frugt og grønt på indkøbssedlen.

Dét problem er der selvfølgelig også en løsning til – du kan abonnere på frugtkasser. Her behøver du ikke minde dig selv om at få handlet frugt ind – som helst også skal være friskt – det kan komme lige til din dør.

Personligt og individuelt

Der findes mange forskellige og spændende typer frugtkasser bestående af velkendt kvalitetsfrugt. Dertil kan man også finde økologiske nødder, snack grønt, frisk juice og frugtshakers.

Frugtkasserne er for alle, der har brug for en ekstra hjælp i hverdagen. Det kan være til husstanden, virksomheden eller blot dig alene.

Med en sæson- og årstidstilpasset variation ved du, at din næste frugtkasse består af det bedste fra hver årstid. På denne måde går du heller ikke død i oplevelsen af det samme frugtalternativ hver dag.

Frugten vil altid være frisk, og ender derfor ikke i bunden af køleskabet, hvor det vil rådne langsomt.

Frugtkasserne er tilpasset til det individuelle ønske og behov. Her kan I selv vælge det passende antal af frugtkasser til dit hjem eller virksomhed – det kan være 1, 2 eller 5 dage om ugen – leveret lige til døren.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *