0

Danskvarme.dk er din varmepumpeekspert

Danskvarme.dk er Sjællands førende leverandør af varmepumper. Med mere end 13 års erfaring i bagagen, mere end 2500 luft til luft varmepumper og omkring 500 luft til vand varmepumper installeret, er vi i dag eksperter i varmepumper. Vores mangeårige erfaring gør, at du hos os er i trygge hænder, og vi deler med glæde ud af vores ekspertise, så vi sammen kan udvælge den bedste varmepumpeløsning til dit hjem. På Danskvarme.dk finder du udelukkende varmepumper fra førende producenter såsom Mitsubishi, Daikin og Panasonic, hvis varmepumpers kvalitet placerer dem blandt de bedste på markedet. Vi fører både luft til vand og luft til luft varmepumper. Luft til vand varmepumper overfører varmen fra luften udendørs til vand, som føres videre til den medfølgende varmtvandsbeholder. Derfra ledes det opvarmede vand videre til bygningens radiatorer, som opvarmer huset og brugsvandet. Luft til luft varmepumper omsætter den udendørs lufts varmeenergi til varme, som blæses ind i din bolig gennem varmepumpen, hvorved dithjem opvarmes.

Derfor skal du investere i en varmepumpe fra Danskvarme.dk

Du får formentlig travlt med at købe en varmepumpe, når du har læst disse fire grunde, at du skal investere i en varmepumpe fra Danskvarme.dk:

1) Når du udskifter din nuværende energiløsning med en varmepumpe, sparer du op til 60 % på din varmeregning.

2) Dit indeklima bliver bedre og sundere. Moderne varmepumper begrænser forekomsten af partikler, virusser, bakterier og pollen med op til 99 %.

3) Varmepumper fra Danskvarme.dk er en god investering. De har en levetid på 20 år, og de har typisk tjent sig selv ind efter et til seks år.

4) Varmepumper er et miljøvenligt alternativ til andre gængse varmekilder såsom elvarme, oliegas og naturgas, som vil reducere din CO2-udledning betydeligt.

Kontakt Danskvarme.dk og få et godt tilbud på din nye varmepumpe

Hvis du gernevil have en varmepumpe installeret, men er i tvivl om hvilken du skal vælge, så kontakt os endelig. Vi giver vi med glæde et uforpligtende overslag over, hvad det vil koste dig at få installeret envarmepumpe i dit hjem. Du kan udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, hvorefter vi vender tilbage til dig inden for 24 timer med et godt tilbud på en varmepumpeløsning til dig. Du er også altid velkommen til at kontakte Danskvarme.dk’s glade og dygtige medarbejdere direkte på telefon +45 70 26 70 16 og mail lars@dansk-varme.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *