0

Guide til kontinentalsenge

Er du på markedet efter en god seng, der giver god komfort og muliggør at tilpasse sengens størrelse og fasthed, så den passer helt ideelt til din krop? Så er en kontinentalseng garanteret det perfekte match for dig. Herunder får du en kort guide til de himmelske senge, så du kan få en god søvn om natten.

Hvad er en kontinentalseng?

Det specielle ved dem er, at selve sengen er opbygget af 3 dele. Det nederste består af en boxmadras, ovenpå er der en springmadras og til sidst en topmadras. Disse lag er med til at give dig en høj seng med et godt underlag at ligge på. Springmadrassen er det, der gør hele forskellen. Den sikre, at du sover mere roligt og stabilt. Hvis du har nogle fysiske udfordringer og derfor har brug for en særligt god og fleksibel støtte med mange komfortzoner, er en kontinentalseng et oplagt valg.

Fordi sengen er bygget af de tre lag, kan du få mange forskellige slags støtte og kan sætte dem sammen, så sengen er i perfekt symbiose med dine bevægelser og din kropsvægt om natten. På sin vis er du selv herre over, hvilken fasthed sengen skal have.

Inden du beslutter dig for, hvilken seng du skal vælge, er der en række ting du bør tage stilling til inden:

  • Sengens højde
  • Sengens størrelse
  • Madrassens fasthed
  • Madrassens fjedertype og/eller skum

Find kontinentalsenge hos delfinsengecenter.dk

Den danske butik er en af Danmarks ældste specialbutikker inden for senge, madrasser og andet sengeudstyr. Siden 1987 har de hjulpet danskerne med at få en bedre søvn om natten. De har nemlig et bredt udvalg af boxmadrasser, springmadrasser, topmadrasser og sengegavle. Her har du rig mulighed for at sammensætte din nye seng. Tag et kig på deres hjemmeside og tag første skridt mod en bedre søvn om natten.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *