0

Øg dit salg med butiksinventar fra Globifix.com

Hos Globifix.com har de alt det butiksinventar og -udstyr, du kan forestille dig. Deres sortiment byder på alt fra butiksdiske, salgsborde, stativer, salgsdisplays, gitre og kurve til udstillingspodier, reoler, glasvitriner, væginventar, butiksspejle og prøverum. Deres butiksinventar er fremstillet med fokus på funktionalitet og æstetik. Disse to kvaliteter danner tilsammen produkter, som giver dig det perfekte udgangspunkt for at fremvise og udstille dine varer på indbydende vis, hvorved du også får rig mulighed for at øge dit salg.

De har det hele hos Globifix.com

Under kategorien væginventar finder du blandt andet slatwallsystemet, som er bygget op omkring rillepaneler, hvilket giver dig uendelige muligheder. De har naturligvis også diverse tilbehør til slatwallsystemet på lager såsom gondoler, kroge og hylder. Deres udvalg af prøverum byder på modeller med fleksible gardinstænger, forhæng og skamler. De har også butiksspejle, som er fremstillet specifikt til brug i prøverum – både spejle på hjul og til montering på væggen. Deres butiksdiske er designet som moduldiske, hvilket betyder, at du kan sammensætte dem, så de passer til netop din butik. Er du snarere på udkig efter et salgsbord eller et udstillingspodie, har de naturligvis også et stort udvalg af disse. Det samme gælder tøjstativer til ethvert formål – nogle med hjul og nogle, som kan klappes sammen, så de er nemme at transportere over længere afstande.

Globifix.com er din professionelle leverandør af butiksinventar

Når du vælger at købe dit butiksinventar hos Globifix.com, kan du samle alle dine handler et sted. Hos dem kan du nemlig købe alt tænkeligt butiksinventar. Det sparer dig for en masse dyrebar tid og kræfter. I deres webshop kan du handle 24 timer i døgnet, og køber du for mere end 999 kroner, betaler de for leveringen. Du kan forvente at modtage dine bestilte varer inden for maksimum to hverdage, og modtager de din bestilling inden klokken 11 på en hverdag, sender de dine varer afsted samme dag.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *