0

Jydsk Emblem Fabrik har mere end 130 års erfaring med fremstilling af ordensbånd

I 1886 blev Jydsk Emblem Fabrik etableret, og lige siden da har vi lavet ordensbånd i en kvalitet, der placerer os blandt de bedste på markedet. Jydsk Emblem Fabrik hviler i dag trygt i hænderne på familiens fjerde generation, som på baggrund af firmaets mangeårige erfaring ønsker at vedligeholde Jydsk Emblem Fabriks gode ry. I dag hører vi til blandt en lille og eksklusiv gruppe af skandinaviske virksomheder, som fortsat ærer traditionen og opretholder egen produktion af ordensbånd frem for at udlicitere produktionen. Vi både designer, sammensætter, fremstiller og monterer ordensbånd, og vores udvalg af ordensbånd byder både på ordensbjælker, krydsbånd, miniature krydsbånd og løse krydsbånd.

Håndlavede ordensbånd til enhver lejlighed

Alle vores ordensbånd laves fra bunden i hånden, og vi går i gang, så snart vi modtager din bestilling. Eftersom vores ordensbånd er håndlavede, er de unikke hver især, og det betyder også, at størrelsen kan variere med nogle millimeter. Vi laver ordensbånd til danske medaljer med og uden bæringsret, udenlandske medaljer, NATO-medaljer, marchmedaljer med og uden bæringsret, FN-medaljer og meget mere. På vores hjemmeside vælger du selv, hvilket formål, dit ordensbånd skal bruges til, hvorefter du eksempelvis bliver bedt om at tage stilling til, hvilket antal bånd du ønsker samt størrelsen og farven på hver enkelt bånd, herunder også farvernes rækkefølge.

Jydsk Emblem Fabrik specialdesigner ordensbånd

Kan du ikke finde det ordensbånd, du leder efter, så kontakt os endelig. Vi har så mange ordensbånd, at vores hjemmeside ville flyde over, hvis vi viste dem alle sammen frem online. Derudover kan vi også specialdesigne ordensbånd, så vi tør godt garantere, at vi sammen kan finde en løsning, som passer til lige netop dit behov. Vores glade og dygtige medarbejdere ser frem til at høre fra dig på telefon +45 70 40 09 53 eller mail info@jef.dk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *