0

Forøg cybersikkerheden i din virksomhed

I disse tider foregår mere og mere ekstern og intern kommunikation via e-mail-systemer, hvilket øger risikoen for et brud på cybersikkerheden, hvilket desværre også er blevet hyppigere og hyppigere.

I den seneste tid har EU også udsendt deres persondataforordning, der skal sikre, at man sikkert kan dele personlig information, og at man som virksomhed sikkert kan ligge inde med disse informationer. Det kan være alt fra ansøgninger, sygemeldinger, adresser og CPR-numre.

Ved at investere i en løsning, der garanterer sikker mail, kan I med god samvittighed kommunikere både internt medarbejdere imellem og eksternt med kommunale institutioner og andre samarbejdspartnere.

Denne løsning er meget simpel og garanterer, at I kan bruge jeres e-mailsystem uden bekymringer og samtidigt give den samme garanti til jeres samarbejdspartnere. Løsningen indeholder kryptering og signering, hvilket betyder, at afsender og modtager kan være sikre på, at mailen ikke åbnes eller ændres undervejs.

Send et godt budskab til medarbejdere og partnere

Løsningen kan bruges på jeres eksisterende e-mail-systemer, men det er nemmere ved nogen end andre. Hvis I, som mange andre, allerede bruger Outlook, så findes der en simpel plug and play-løsning.

En plug and play-løsning betyder, at der blot tilføjes en ekstra knap i Outlook, som hedder ”Send sikkert”. Det er utroligt brugervenligt, og det lader samtidigt jer tage det aktive valg om at sende sikkert.

Løsningen kan også implementeres på jeres hjemmeside, så I ikke får nogle problemer ift. persondataforordningen, hvis I bruger jeres hjemmeside til at modtage ansøgninger, sygemeldinger og lignende.

På jeres hjemmeside vil der blive tilføjet en kontaktformular, som allerede er programmeret til at modtage og bearbejde information på en sikker måde.

Implementer det sikre mail-system allerede i dag og send et godt budskab til medarbejde og samarbejdspartnere.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *