0

Butiksåbning: Sådan får du en god start

Indrømmet – lige nu er det måske ikke den bedste tid at starte fysisk butik. Men det betyder ikke, at vi ikke kan forberede os, så vi kan være helt klart til, at landet åbner op igen. Derfor vi i denne artikel samlet gode råd til dig, som har store planer om butiksdrømme, der skal gå i opfyldelse, selvom corona lige nu lægger landet dødt.

Magnetrammer til flyers

Flyers har vundet stort ind under corona, hvor de fleste åbne butikker har måtte hænge et lille skilt i vinduet med relevant information til de besøgende. Men det ser ikke altid lige professionelt ud. Med magnetrammer til disse flyers slipper du for at døje med at hive tape af vinduer og andre glatte overflader, og du er med til at give din virksomhed et professionelt udtryk.

Skilte til gaden

Hvordan gør man som butik opmærksom på sig selv i gadebilledet? Det gør man ved at sætte skilte på vejen med gode tilbud, som kan inspirere folk til at gå ind i butikken. Det er det ældste trick i bogen, men det virker, og derfor benytter alle butikker i dag stadig denne metode til at lokke kunder ind. Der er derfor intet, der bør holde dig tilbage fra at gøre det samme.

Lav konkurrencer på Facebook

Folk elsker gratis ting, og du har sikkert også selv oplevet, hvordan der kan være flere tusinde kommentarer til et opslag om en gratis burgermenu. Det er en investering, der uden tvivl vil være pengene værd, som du måtte tabe for den gratis genstand, du har valgt at give væk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *