0

På tur på Fyn: 3 ting, du skal opleve i Odense

Fyn er fin, og øen har en masse lækkerier at byde på i form af kulturelle perler, som du absolut må opleve, når du rammer øen midt i limboet mellem Sjælland og Jylland. Vi kommer i denne artikel ind på ting, som du absolut må opleve i Odense, når du slår et smut forbi.

Gågademiljøet

Odense har faktisk et rigtig fint bymiljø, hvor man kan nyde både finurlige butikker og gode restauranter og cafeer. Hvad end du er på udsigt efter din næste sweater eller en god brunch, finder du altså noget for enhver smag her. Hvis du leder efter større elementer såsom møbler og lamper, kan du også sagtens finde eksempelvis en lampeforretning i Odense. Du mangler i hvert fald ikke noget, hvis du giver det et besøg.

Odense Zoo

Odense er en de få steder i Danmark, hvor vi har en zoologisk have. Odense Zoo er et must for dig, hvis du har en forkærlighed for dyr, og hvis du kan lide at bruge en dag med din familie i rolige, men alligevel spændende omgivelser. Hvis du har sæsonkort til andre zooer i landet, så har du nogle økonomiske fordele ved at tage i Odense Zoo også.

H. C. Andersens hus

Den største forfatter i Danmarks historie er H. C. Andersen, og hans værker er oversat til et utal af sprog verden over, fordi fortællingerne virker på alle plan. Både store og små kan nyde hans ord, og nu kan du også se, hvordan han boede, da han skrev sine fortællinger. Du finder hans hjem midt i Odense.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *