0

Få fuld fart på i vandet med svømmefødder

Hvad er bedre end at føle sig fri og vægtløs, når man svømmer? Det skulle da lige være, at man også svømmer hurtigt imens. Du kan træne dig op til at svømme hurtigere i vandet, men for at få endnu mere fart på i vandet, kan du med fordel gøre brug af svømmefødder. Med svømmeføddernes finneblad får du en større overflade, der skubber til mere vand og dermed giver dig en meget hurtigere fremdrift i vandet.

Ud over at svømmefødder giver dig mere fart i vandet, er de også en god hjælp til at forbedre din svømmeteknik. Med svømmefødder på kan du både træne dine benspark i crawl, samt kan de hjælpe dig til at have den rette kropsholdning i vandet, hvor dine fødder er placeret højt, så du får den optimale fremdrift.

Svømmefødder til svømning, snorkling og dykning

Der findes mange forskellige typer af svømmefødder. Når du skal vælge svømmefødder, skal du vælge dem efter den type svømning, du udøver. Til almindelig svømning vil svømmefødder med et mindre blad være fordelagtigt, da de er lettere for dig at styre i en svømmehal uden at gå på kompromis med fart.

Til snorkling er svømmefødder med et længere, smalt blad at foretrække, så du ikke risikerer at ramme mod noget i vandet, der kan ødelægge svømmefødderne. Til dykning derimod skal du bruge de svømmefødder, der har det største blad. De egner sig bedst hertil, idet de kan skubbe til meget vand og derfor er meget gavnlige at have på, når du er ude på åbent hav eller lignende. Desuden kan du med det større finneblad også svømme hurtigere og kraftigere, hvilket er fordelagtigt, hvis der skulle være en stærk strøm i vandet.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *