0

Få orden i dit barns legetøj med opbevaringskasser

Er der én ting, børn har masser af, så er det legetøj! Mange børn har legetøj i massevis, og de vil ofte helst lege med en masse forskelligt af det i løbet af dagen. Det resulterer oftest i ét stort rod, som I som forældre kan rydde op på, når barnet er lagt i seng. Og fordi det er blevet aften og det store overskud til oprydningen for længst er forsvundet, så kender I sikkert til bare at samle alt legetøjet i én kasse, bare for at få det overstået. Dagen efter pakker barnet så hele kassen ud igen, og I kan endnu en gang se frem til at skulle rydde op på alt barnets legetøj igen om aftenen. Og sådan fortsætter det.

Trænger I til, at der kommer mere orden i jeres barn legetøj, så I forhåbentlig fremover har lidt mindre, der skal ryddes op på om aftenen, kan I med opbevaringskasser skabe struktur og orden i legetøjet.

Køb kasser til hver slags legetøj

I stedet for at have én stor kasse til alt barnets legetøj, kan det være en fordel at købe flere små kasser. På den måde kan I i én kasse til legetøj samle alt legetøjet, der hører sig til legekøkkenet, og i en anden kasse kan I samle alle dele af togbanen. Måske I så er heldige, at jeres barn kun tømmer en enkelt kasse eller to om dagen, så der er lidt mindre for jer at rydde op på?

Opbevaringskasser til legetøj kommer i mange forskellige former og farver, og de passer helt perfekt ind på børneværelset. Mange opbevaringskasser er lavet i fine pastelfarver med dyr eller stjerner på, og de kan på fineste vis sagtens stå fremme på børneværelset, hvor de ikke bare sørger for, at der er orden og struktur i legetøjet, men også bidrager til børneværelsets samlede udtryk.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *