0

Vil du være den nye Lynet McQueen? 2 tips til en mere sporty bil

Der er noget helt fantastisk over lyden af en motor. Især, hvis den motor er kraftfuld og kører stærkt. Mange mænd har nok haft en drengedrøm om at eje en fed bil, når de blev voksne. Med stor motor og masser af grej. Og selvom det ikke nødvendigvis endte sådan, så er der måder, du kan style og tune din bil, så den bliver mere sporty, larmer lidt mere og ser lidt federe ud. Du får to tips her:

Ny udstødning

Første metode til mere power er en sportsudstødning fra f.eks. SIMONS, ferrita eller FOX. En sportsudstødning har flere fordele. For det første giver den din bil en lyd, der minder mere om en racerbil, og det er jo for mange det umiddelbare formål med at tune eller style sin bil. Dernæst bidrager en sportsudstødning til en bedre benzinøkonomi, fordi bilen simpelthen kan køre længere på literen. Og sidst, men ikke mindst, booster en sportsudstødning din motor med op til 5-8 % mere power. Det lyder for godt til at være sandt – men det er det ikke.

Husk at vælge den udstødning, der passer til din bil. Forhør dig evt. hos din lokale automekaniker.

Lækre fælge

Intet skriger ”fed bil” som et par fede fælge. Fælgene er et helt oplagt sted at skille sig ud, fordi det er noget af det første, folk ser, når de ser din bil. Biler kommer typisk med et par sorte eller sølv fælge, men du kan selv udskifte dem til et par med et mere sporty look. Vælg f.eks. alufælge med røde eller grønne kanter, hvis du vil have folk til at vende sig efter din bil, når du kommer kørende forbi. Du kan også vælge fælge i bronzefarvet.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *