Få sunde medarbejdere med en fornuftig frugtordning

Når eftermiddagstimerne bliver lange på kontoret, og fyraften nærmer sig med knap så hastige skridt, begynder krop såvel som hjerne at kræve sukker for at kunne fungere. Det er fristende at gå i slikskabet – og derfor bør du som arbejdsgiver sørge for et bedre og mere sundt alternativ.

Et sundt alternativ til slik med en lækker frugtordning

Ønsker du, at dine medarbejdere skal trives optimalt på arbejdspladsen? Så bør du sørge for, at de har mulighed for at få deres ernæringsmæssige behov dækket igennem hele arbejdsdagen. Dette kan du for eksempel gøre ved at bestille en kantine- eller frokost ordning, som er baseret på sund mad – fortrinsvist grøntsager, magert kød, og sundt pålæg. Det betyder utroligt meget, at man har adgang til god mad til frokost – og også gerne i timerne derefter. En arbejdsdag er lang, og sandsynligheden for, at man når at blive sulten igen ud på eftermiddagen, er overhængende. Samtidig sætter trætheden ind på netop dette tidspunkt – og man vil være tilbøjelig til at opsøge søde sager, som giver et hurtigt kick, som for eksempel sodavand, slik eller kage.

Derfor er det vigtigt, at arbejdsgiver sørger for, at der er et sundt alternativ til rådighed, som for eksempel frisk frugt. Med en firma frugtordning kan du som arbejdsgiver sikre, at dine medarbejdere kan få samme opfriskende effekt – med et sundere resultat, som de ville få af en sodavand eller en plade chokolade. Og så er du oven i købet med til at bidrage til en sundere livsstil generelt i firmaet.

Frugt indeholder en lang række næringsstoffer, vitaminer, mineraler, kostfibre og enzymer, som du ikke finder i slik eller sodavand – og disse er med til at styrke såvel fordøjelse som immun system. Hvis dine medarbejdere skifter slik ud med frugt, vil det med stor sandsynlighed afspejle sig i virksomhedens samlede sygefravær – og i effektiviteten og motivationen blandt medarbejderne generelt.

Bestil din frugtordning online på frugtordning.dk

Astrid Pedersen