0

Søde gaveidéer til den legeglade pige og dreng

Både piger og drenge har godt af at lege både alene og med hinanden. Det giver et helt særligt sammenhold, når børn leger sammen, samtidig med at det udvikler deres evne til at være sammen med andre. Når børn leger, udvikler de historier og handlingsmønstre, hvilket er en rigtig god øvelse. Derfor er der meget udvikling, læring og ikke mindst sjov at hente ved at købe legetøj til barnet frem for at hente endnu en app ned på iPad’en.

Søde dukker og tilbehør

Drenge og piger har leget med dukker i hundredevis af år, og det er der ikke noget at sige til. For med dukker kan børnene genskabe den virkelighed, de oplever, og selv leve sig ind i rollen som far, mor, barn, chef eller noget helt femte. Dukker giver mulighed for, at børnene kan forme og udvikle en historie og et handlingsforløb, som de helt selv bestemmer. Hvis du vil stimulere børnene yderligere, kan du købe tilbehør til dukkerne som f.eks. ekstra tøj eller en sød dukkevogn, så de virkelig kan få lov at efterligne far eller mor, der går tur med barnevognen.

Spændende og læringsrige bøger

Bøger er en perfekt gave til børn i alle aldre. Langt de fleste børnebøger er nemlig tilpasset en specifik aldersgruppe ud fra, hvor børn normalt er i deres udvikling i den pågældende aldersgruppe. De helt små kan have masser af sjov og læring med billedbøger, hvor de bliver udsat for forskellige farver og motiver, som de lærer at genkende. Med bøger med dyremotiver kan du lære børnene at sige ”muh” eller ”miav”, når du peger på koen og katten. Er børnene lidt ældre, kan interaktive bøger være sjove, men det kunne også være historiebøger, der kan bruges til højtlæsning, inden de skal sove.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *