0

3 nødvendige stykker udstyr til overlevelsesturen

Corona har gjort, at der er mange ting, som vi ikke længere kan gøre. Men vi kan heldigvis stadig drage ud i det fri, og da mange af os mangler noget aktivitet og nogle udfordringer i denne tid, kan man ideelt set tage på overlevelsestur. Vi har i denne artikel samlet tre bud på udstyr, som du skal have med, hvis du er nybegynder udenfor.

Gode travestøvler

Dit fodtøj er enormt vigtigt på turen – det giver sig selv. Men det skal ikke bare være varmt og slidstærkt, det skal også være vandtæt, da man aldrig helt ved, hvilket terræn man skal ind i. Med eksempelvis Meindl støvler får man en kvalitetsstøvle, som det er til at gå i i lang tid, og samtidig kan man bruge den til mange ting efterfølgende, så det ikke bliver et engangskøb.

Stor rygsæk

Du skal have en masse ting med i din rygsæk inklusive et stort telt, og det skal kunne være i din rygsæk. Du kommer til at gå mange kilometer med den på ryggen, og den skal derfor have behagelige stropper, da komforten omkring løftet er lige så vigtigt som selve mængden af kilo, der er med. Vi anbefaler en rygsæk, som de også bruger i militæret.

Et militærur

Dette ur bliver din bedste ven, når du ikke kan finde rundt på nord og syd, og når du ikke helt ved, hvor du befinder dig. Uret kan give skarpe informationer, som kan indikere over for dig, hvor du skal hen. I sidste ende kan det vise sig at være livsvigtige informationer, den giver dig.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *