Sådan vælger du de rette lamper til børneværelset

Der er brug for flere lamper, end du lige regner med på børneværelset. Det er derfor en god ide, at du får købt alle dem, som du har brug for på en gang, så du bare skal bruge en enkelt dag på at sætte dem op. Det er irriterende at gå og hænge lamper op over længere tid. 

Et af de steder, hvor du kan finde mange fine lamper til børneværelse, er på webshoppen nummer16.com. De har et stort udvalg af både boligtilbehør til børneværelset og børnetøj. I vores gennemgang af lamper, som du har brug for, tager vi udgangspunkt i deres udvalg. 

Først og fremmest har dit barn brug for at have en lampe ved siden af sengen. Det kan for eksempel være den søde Heico Jelly Bear, der giver et blødt og behageligt lys. Det er også smart, hvis dit barn har brug for lampen, når det har svært ved at falde i søvn. 

Derudover det også rart at have en lampe, der hænger ned fra loftet. Den giver et godt overordnet lys over rummet. Du kan for eksempel vælge en Djeco stjerne loftlampe, der både giver et godt lys og har et flot udseende. 

En tredje vigtig form for lampe er en lampe på skrivebordet. Der sidder dit barn og tegner og laver lektier, og det kræver et godt lys. Derfor er det vigtigt, at du også prioriterer sådan en lampe. Du kan for eksempel vælge en Buci pink bordlampe. 

Endelig er der også mange børn, der har en hule, en hems eller lignende på deres værelse. Du kan gøre stedet superhyggeligt ved at sætte den rette belysning op. Det kan for eksempel være en lyskæde med sjove farverige lyskædebolde. Det giver et flot og farverigt look, som dit barn helt sikkert godt vil kunne lide. 

Emilie Ann Jacobsen