Kodelås med mange funktioner

Ser du Olsenbanden?

Hvilken af Olsenbanden-filmene er din favoritfilm?

OK, måske et lidt mærkeligt spørgsmål når du skal læse om kodelåse – og så alligevel ikke helt. For kongen af kodelåse er jo Egon Olsen, som med snilde og kløgt knækker koden til adskillige pengeskabe i løbet af de folkekære film. 

Men der er sket meget med kodelåsene over tiden. Nu er er det helt andre låse vi taler om, så Egon Olsen ville ikke have en chance i dag.

Hvad kan en moderne kodelås?

En moderne kodelås er ikke bare en lås. Du kan programmere den til at udføre en helt masse andre vigtige funktioner som eksempelvis at tænde lyset, åbne din garage når du vil køre bilen ind eller måske frakoble alarmen til din hoveddør.

Desuden er du ikke i tvivl, når din dør er låst, for så lyser kodelåsen rødt. Og tilsvarende lyser den grønt, når du har indtastet den korrekte kode for at åbne igen.

Andre fordele ved den moderne kodelås

Kodelåsen er naturligvis også i et moderne stilrent design, og er fabrikeret i aluminium. Når det er mørkt, så kan du stadig nemt anvende kodelåsen, for den er nemlig diodeoplyst, og kan benyttes under alle lysforhold.

Og som det allervigtigste, så er kodelåsen naturligvis sikker. Det er jo derfor at du har sat låsen i – for at sikre dine ejendele.En rigtig fin detalje ved låsen er desuden, at når den er monteret korrekt, så er det ikke muligt at åbne døren blot ved at fjerne eller manipulere låsen.

Som en sidste lille fordel kan det nævnes, at låsen ikke vejer mere end en stor pose bland-selv slik – det vil sige 200 gram. Så den er meget nem at håndtere, når du sætter den op.

Gør det svært for indbrudstyvene og nemt for dig selv. Montér nemt din egen kodelås – så er du helt sikker. 

Troels Nielsen