Mild og lækker Eye Make Up Remover fra BABOR

De fleste mennesker, der har haft makeup på, har været der. Der, hvor man står om aftenen og næsten ikke orker at tage det af. Med BABOR Eye Make Up Remover bliver det at fjerne øjenmakeuppen en ren fornøjelse. Make Up Removeren kommer i en handy 100 ml flaske med pumpe til, hvilket gør det meget nemmere at få removeren ud på en vatrondel.

God mod huden

Huden omkring øjnene er meget sart og skal værnes om. Den milde, oliefrie make up remover fra BABOR sørger for at passe godt på dit øjenområde. Removeren renser området meget nænsomt og kommer samtidig i dybden. Du slipper også for at stå tilbage med klistrede øjne, da den ikke fedter. Derudover er den fri for parfumer, så du ikke skal bekymre dig om allergiske reaktioner. Vandfast mascara er ingen hindring for BABOR Eye Make Up Remover, da den både kan fjerne vandtæt øjen- og læbesminke. For et finishing touch indeholder removeren Anti-OX Complex, som beskytter øjnene mod eventuelle skader fra dit miljø.

Anerkendte brands i den bedste kvalitet

Med et produkt fra Beauty and Style, kan du trygt gå i gang med at lægge makeuppen eller fjerne den efter en lang dag eller en fed fest. Vi sælger nemlig kun professionelle og anerkendte mærker, som vi kan stå inde for. Vi er specialiserede indenfor hud- og hårprodukter, så du kan med ro i maven stole på vores produkter. Står du tilbage med flere spørgsmål eller henvendelser er du mere end velkommen til at møde os i en af vores 5 afdelinger. Du kan også altid give os et kald eller sende os en mail. Vi er klar til at hjælpe dig.

admin