Lækkert udvalg af Filibabba sengetøj til ungerne

Hvis du står og leder efter lækkert sengetøj til dit barn, som er i høj kvalitet, så skal du investere i de smukke sæt sengetøj fra FIlibabba. Hos Lille Pip finder du et solidt udvalg af de bløde og fine sengetøjs-sæt.

Sengetøj til alle de små

Hos Lille Pip finder du Filibabba sengetøj til børn i alderen 1-5 år. Vores junior sengetøj måler for eksempel 140×100 cm i dynen og 45×40 cm i puden, altså helt perfekt til dit dejlige barn. Når du modtager sengetøjet, får du det i en mulepose, som kan bruges til at transportere sengetøjet på ren manér, hvis dit barn skal overnatte andetsteds eller som kan bruges til at opbevare legetøj i eller lignende.

Venlig mod huden

Det er supervigtigt at passe på din barns hud, og det forstår de hos Filibabba. Derfor er deres sengetøj naturligvis fremstillet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Du kan nøjes med at vaske sengetøjet på 40 grader og så er det med garanti helt rent igen. Der er altså flere gode grunde til at investere i de fine sæt sengetøj fra Filibabba.

Gør en god handel

Børn vokser og gror hurtigt ud af tøj, sko og sengetøj for bare at nævne nogle ting. Derfor kan det selvfølgelig være snedigt med et tilbud på de kvalitetssikrede sengetøj fra Filibabba. Du kan på vores hjemmeside ofte finde gode tilbud på de yndige sæt sengetøj, så du gør en god handel og sparer nogle penge. Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services, så kan du altid kontakte vores team per telefon, chat eller email. Vi står klar til at hjælpe dig med at få det helt perfekte sengesæt til dit barn.

admin