Sådan gør du din fliselægning nemmere

Det er hårdt arbejde at være fliselægger. Og det er uanset, om du arbejder med det fuldtid eller som amatør. Når du lægger tunge fliser, så udsætter du nemlig kroppen for mange skadelige løft, som både kan gå i ryg og led. Heldigvis findes der en rigtig god løsning, som både skåner kroppen og gør din fliselægning mere effektiv. Svaret er en vakuumløfter.

Effektiv fliselægning.

Vakuumløfteren bruges til at håndtere og belægge fliser ved hjælp af sit vakuumtryk. Her kan maskinen løfte op til 2000 kilo, uanset om der er tale om små eller store fliser. Maskinen kan løfte en hel flade af fliser på en gang, hvor fladen kan udskiftes efter hvilke mønstre og opgaver, der skal klares. Det betyder, at du kan spare en masse tid på store opgaver. Maskinen kan monteres på alle typer af gravemaskiner, hvor det blot skal tilsluttes et hydraulik system.

Nem at håndtere

Vakuumløfteren skal kun bruge meget lidt hjælp fra dig. Du skal bare lede maskinen i den rigtige retning. Det betyder at du slipper for at bøje dig ned, hver gang en flise skal lægges. Du kan også kombinere vakuumløfteren med en pallevogn, så du får to maskiner i en. På den måde kan du bruge pallevognen til at hente fliserne og vakuumløfteren til at håndtere dem.


Både privat og erhverv

Lyder det som noget, du ville ønsker der var plads til hjemme i garagen? Så er det heldigt, at der også findes en mindre version af vakuumløfteren. Den lille vakuumløfter kan præcis det samme, som den store kan, dog bare i lidt mindre flader og vægt.

admin