Haflinger sutsko med høj komfort

Et par bløde sutsko i uld kan virkelig være med til at løfte hverdagskomforten i hjemmet og gøre det lidt hyggeligere at tilbringe de kolde vinterdage indendørs. Er du heller ikke fan af at fryse – eller har du sommetider problemer med smerter i fødderne, kan et par Haflinger sutsko være løsningen. De fodformstilpassede såler og fodsenge i kork-latex er med til at gøre sutskoene enormt behagelige at have på.

Bagom Haflinger

Det tyske mærke Haflinger bygger på en række vigtige principper, der alle cirkulerer om bæredygtige og miljøvenlige valg. Her er fokus tilmed på at skabe arbejdsforhold, der bærer præg af socialt ansvar. Flere ansatte i Haflingers lokationer ansætter og hjælper derfor blandt andet personer med nedsat arbejdsevne. Alle materialer, Haflinger benytter, er fri for kemi, ligesom ulden er i absolut højeste kvalitet.

Sutsko i alle farver og former

Haflingers store produktsortiment indenfor sutsko gør, at du nemt kan finde lige præcis det par sko, der passer til din personlighed og stilmæssige smag. Du kan vælge mellem et væld af forskellige farver og former, hvor fine og personlige detaljer som spænder og knapper blandt andet gør sig gældende. Sutskoene fås i mange forskellige nuancer – lige fra marineblå til bordeaux. Derfor er der lidt til enhver smag i udvalget af Haflinger sutsko.

Hjemmesko til sommerhuset

Et absolut must at have med på forårs-, efterårs- eller vinterturen til sommerhuset eller hytten i Sverige er et par lækre sutsko. På denne måde undgår man at fryse om fødderne, så man kan nyde og tage al feriehyggen ind. De er brugbare, hvis du skal på toilettet om natten – eller når der skal tændes op for pejsen i den lille vinterstue. Haflingers sutsko implementerer en særlig uldkvalitet, der er med til sikre den højeste grad af varme og komfort.

admin