Bliv klogere på firmaet Bremdal Radio

Firma – Bremdal Radio har rødder tilbage til 1978, hvor det lige siden har ageret som passioneret B&O forhandler. Firmaet startede i sin tid ud som en fysisk butik i Bremdal, som er en by nær Struer, hvor B&O altså har sin oprindelse. I dag har Firma – Bremdal Radio flere afdelinger, både en brugtafdeling, et servicecenter, en montageafdeling, samt en onlineshop. Oven i hatten er de også medlem af Expert, hvilket gør det muligt for dem at tilbyde deres kunde en masse ekstra service ydelser. Hvad der driver Firma – Bremdal Radio har altid være B&Os høje teknologiske standard, levetiden i produkterne, samt kvaliteten og designet.

B&O specialister

Firma – Bremdal Radio er specialister indenfor B&O og har været det siden firmaets begyndelse. Hos dem kan du finde alt det nyeste fra B&O, men du finder også klassiske brugte modeller i deres brugtafdeling. Alle brugte varer i den fysiske butik, såvel som på webshoppen, har været igennem et tjek hos firmaets eget servicecenter og bliver solgt med garanti oveni købet. Udover at forhandle B&O produkter er firmaet også certificeret B&O-installatør og deres montører bliver løbende uddannet i de nyeste B&O produkter. Således er du sikret en top kvalitet inden for lyd- og billedoplevelse.

Tips, tricks og prismatch hos Firma – Bremdal Radio

På deres hjemmeside, finder du også nyheder, tips, og tricks. Her bliver du præsenteret for nye varer i sortimentet og hvad de kan gøre for din lyd- og billedoplevelse. Da Firma – Bremdal Radio er medlem af Expert er du også garanteret prismatch. Derfor kan du altid købe elektronik hos Bremdal Radio, til samme lave pris, som du finder hos konkurrenter.

admin