0

Giv dine medarbejdere en drikkedunk med logo

Det er vigtigt at holde sig hydreret, hvis man skal yde sit ypperste. Det gælder for sportsfolk såvel som kontorfolk. En nyttig firmagave er derfor en drikkedunk med logo. Drikkedunken fungerer som reklame for dit firma, når dine medarbejdere medbringer den. Den kan udsmykkes med både logo og slogans, og findes i mange varianter.

Har du et firma, der arbejder med konferencer, events eller foredrag, er en drikkedunk med logo også nyttig i disse sammenhænge. Du kan uddele drikkedunkene gratis og dermed skabe reklame for dit firma, samtidig med at du giver dit publikum en souvenir med hjem, så de husker det event eller foredrag, de deltog i. Med logoet sikrer du at de tager oplevelsen med videre i livet.

En drikkedunk er blot en af mulighederne for en nyttig firmagave med logo. Den findes i forskellige materialer og kvaliteter, hvorfor der vil være noget for enhver målgruppe. Du kan også vælge at sælge drikkedunkene i din butik eller webshop, hvis du er producent eller forhandler af produkter.

Drikkedunkene findes i plastic og metal, i varierende størrelser, med eller uden karabinhage og desuden i varierende designs. Der er noget både til den sporty, den stilbevidste og den kvalitetsbevidste type. Du kan vælge at få flaskerne produceret med slogans eller med tryk, og har altså her rig mulighed for at udfolde netop dit firmas udtryk. Det er fuldkommen op til dig og kun fantasien sætter altså grænser her.

Flaskerne findes også i miljøvenligt og BPA-frit materiale og med køleelementer, som kan tages ud og fryses ned til varigt brug. Priserne varierer så du også her er dækket ind på forskellige målgrupper. Med drikkedunkene kan du både gøre reklame for dit firma og give dine medarbejdere, dine kunder eller dit publikum en nyttig gave.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *