0

Passioneret omkring sund kost og livsstil? Bliv kostvejleder i dag!

Går du op i sund kost og aktiv livsstil og har du samtidig et ønske om at lære fra dig af din viden indenfor dette felt? Så er uddannelsen som kostvejleder skræddersyet til dig! Ved at vælge denne uddannelse får du et bredt kendskab til hvordan kosten påvirker kroppen og bliver klædt på til at give dine klienter den vejledning der passer til netop dem. At vejlede i kost og livsstil er nemlig ikke blot et spørgsmål om at lave en god kostplan, men handler ligeledes om at møde klienterne i øjenhøjde og opnå en forståelse for, hvordan hvert enkelt individ har behov for forskellige typer af vejledning.

Videreuddan dig og skab bedre resultater for dine klienter

På uddannelsen til kostvejleder kan du på blot 4 uger kombinere din eksisterende ekspertise med et kostvejlederbevis. Undervisningen foregår i weekenderne og der bør medregnes omkring 5-6 timers hjemme arbejde per uge. Så hvad end du er fysioterapeut, personlig træner eller måske blot ønsker at vide mere om kost generelt, så kan uddannelsen som kostvejleder sagtens tages sideløbene med dit nuværende job.

Kostvejlederuddannelse

Udvid dit netværk

Vælger du uddannelsen som kostvejleder er det ikke kun din faglige og professionelle ekspertise der udvikles. I undervisningen vil du ligeledes komme til at arbejde sammen med folk, som deler din interesse for kost og livsstil, hvilket betyder, at du får mulighed for at udvide såvel dit personlige som dit professionelle netværk. Dette kan skabe grobund for et eventuelt professionelt samarbejde efter endt uddannelse, hvor jeres viden og kundekreds kan kombineres til fælles fordel for dig og din samarbejdspartner. Lyder dette som noget for dig, så klik ind på blivpt.dk i dag og læs mere om denne og mange andre uddannelser i samme kategori.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *