0

Få styr på sikkerheden med livreddende udstyr fra Optisafe

Har i styr på førstehjælpstræningen i din enhed? Med udstyr fra Optisafe kan du uddanne dit personale indenfor førstehjælp og brand, uanset om i tilhører sundhedsvæsnet, en brandenhed eller arbejder indenfor politi og militær. Herunder finder du derfor en gennemgang af nogle af de produkter, som er med til at gøre træningen så realistisk som muligt, og derfor klæder dig og dine kollegaer godt på til når i en dag skal stå med andre menneskers liv i hænderne.

  • Hos Optisafe arbejder man for at skabe en træning, der er så realistisk som overhovedet muligt. Derfor arbejder de hele tiden på at forbedre deres førstehjælpsdukker, som allerede nu er produceret i et utroligt realistisk design og med funktioner som ligner et menneskes.
  • Til jeres brandtræning kan i ligeledes finde en lang række udstyr, som Optisafe udvikler i samarbejde med Fireware. Du finder blandt andet brand- og røgsimulatorer, som vil få træningen til at føles som en virkelig brand og dermed øge udbyttet af træningen betydeligt.
  • Er det træning indenfor behandling af forskellige skader, der skal være fokus på, kan i med fordel klikke ind og se nærmere på de forskellige typer simulationskit, der forhandles hos Optisafe. Disse indeholder legemsdele med blandt andet forbrændinger og sår af forskellig sværhedsgrad, som er forsynet med blodpumper for at gøre træningen realistisk.

Denne gennemgang dækker kun meget få af de muligheder indenfor førstehjælpstræning, som du finder hos Optisafe, så hvis du ønsker at din enhed skal være den bedste udgave, som de kan være, når det virkelig gælder, så klik ind og se, hvilke produkter der ellers kunne passe til jeres træning. For jo mere realistisk jeres træning er, jo bedre husker i den.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *