0

Danmarks mest udbredte scenepodier

Mangler du en ny scene? På Sunstill.dk finder du et stort udvalg af scenepodier i forskellige typer og størrelser. Sunstill er specialiseret i levering af professionelt materiale og udstyr, og deres kundekartotek spænder over skoler, teatre, messecentre, butikscentre og en række andre institutioner og virksomheder. Når du køber dit scenepodie hos Sunstill.dk, kan du derfor trygt gøre brug af firmaets store erfaring og ekspertise. Og netop scenepodier firmaets hjertebarn. Sunstill har leveret produktet i mere end 35 år og er med god grund stolt af at kunne tilbyde Danmarks mest udbredte scenepodier.

Scenepodier for livet

Det er ikke tilfældigt, at scenepodier fra Sunstill er så populære. Scener skal kunne holde til at blive brugt af mange mennesker og til mange forskellige ting. Derfor er kvalitet vigtigt. Hos Sunstill sælger de stadig reservedele til deres ældste modeller fra 80’erne, hvilket vidner om holdbarhed i absolut særklasse. Hvis du køber dit scenepodie fra Sunstill, får du et kvalitetsprodukt, du kan have glæde af i mange år frem.

Sunstill.dk tilbyder

  • Originale, certificerede scenepodier. Produkterne er i originalt, holdbart design og certificerede i overensstemmelse med bekendtgørelse 880.
  • Leje eller køb. Sunstill.dk tilbyder både deres scenepodier til udlejning og køb. Uanset om du skal have en fast scene eller skal holde et enkelt event, er Sunstill.dk stedet for dig.
  • Fleksibilitet. Sunstill.dk tilbyder en række standardmål, men firmaet producerer også gerne scenepodiet i specialmål, ligesom der også er mulighed for andre tilkøb til deres produkter. Hos Sunstill får du høj kvalitet, der passer til netop dine behov.

Du må endelig ikke tøve med at kontakte Sunstill på tlf.: +45 86 92 45 54 eller mail: info@sunstill.dk, hvis du vil vide mere.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *