Legehimlen.dk har alt til børn

Hvis du står og mangler noget til børn, uanset om det er tøj, legetøj eller noget til indretningen, så finder du det hos Legehimlen.dk. Webshoppen har fokus på børns udvikling, og derfor er al legetøj noget, der støtter børnenes udvikling inden for motorik og musikalitet. Ligeledes er legetøjet af god kvalitet, hvormed det kan holde til lidt af hvert, og kan gå i generationer.

Udover legetøj af god kvalitet, så finder du også børnetøj i lækker kvalitet. Du finder mærker som Mikk-Line, Danefæ og LEGO Wear hos Legehimlen.dk, og webshoppen bliver løbende opdateret med nye kollektioner.

Som kunde har du mulighed for at tilmelde dig til webshoppens kundeklub, hvor du optjener 5 % bonus på alle dine køb, som senere kan bruges på hjemmesiden – der er derfor ingen grund til ikke at købe nyt til børnene hos Legehimlen.dk. Derudover kan du tilmelde dig webshoppens nyhedsbrev, hvor du løbende får opdateringer på nye kollektioner på hjemmesiden, samt hvis der er aktuelle konkurrencer eller andre goder på webshoppen.

Både til børn og til mor

En mor er en superhelt, og fortjener derfor noget forkælelse af og til, for den rolle, hun indtager hver eneste dag, som nogens mor. Ikke nok med, at du finder et stort udvalg af tøj, legetøj og indretning til børn på Legehimlen.dk, så finder du også noget til moren, der trænger til forkælelse. Her finder du nemlig lækre tasker fra Rosemunde, som vil glæde enhver mor, der trænger til lidt forkælelse. Og selv, hvis man er bange for, at en ny lækker taske og rollen som mor ikke vil gå hånd-i-hånd, så er der intet at frygte; Taskerne er nemlig veganske og er derfor lette at rengøre, da de ikke er lavet i læder.

Så om du mangler noget til børn eller til mor, så finder du det hos Legehimlen.dk.

admin