0

Bliv klar til stævnesæsonen med den rette garderobe

Den helt rigtige garderobe til både hest og rytter kan være altafgørende, så man kan stråle på dressur- eller springbanen. Lige så vigtigt det er at gøre et godt indtryk, når man rider ind på banen, lige så vigtigt er det, at kvaliteten tillader, at man kan udøve sit bedste, og at både hest og rytter er komfortable.

Cavalleria Toscana er et italiensk mærke, der laver rideudstyr og -tøj i stilfuldt italiensk design og i lækker komfortabel kvalitet.

Hele deres tøjkollektion fås i neutrale, nedtonede farver, der betyder, at alt udstyret egner sig til springbanen såvel som den mere strikse dressurbane, hvor dresscoden tillader mindre end i ridebanespringning.

Cavalleria Toscana laver også udstyr til hesten, heriblandt laver de lækre sadelunderlag, der kan bruges både til stævne og til træning, og hvortil der kan købes matchende underlag og hut, så det hele spiller sammen. Enhver rytter ved, hvor vigtigt det kan være at præsentere en flot front ikke blot for at imponere dommerne men også for at give sig selv det skud ekstra selvtillid, der betyder, at man kan præstere.

Deres ridebukser er fremstillet i et teknisk og elastisk materiale, der giver komfort til rytteren. Flere af ridebukserne fås også med grip ved knæene, fremfor det typiske ruskind, så man opnår en god kontakt med sadlen.

Der er også et stort udvalg af stævnejakker og dressurkjoler, der selvfølgelig også er at finde i neutrale farver, så de lever op til reglerne for dressurstævner. Samtidig er der også et stort udvalg af trøjer, der er velegnet til stævne outfittet. Trøjerne er lavet i et fleksibelt materiale, der øger komforten for rytteren. Trøjerne er desuden åndbare, så de er velegnet til sport, og nogle af trøjerne er også antibakterielle.

Udvalget af trøjer dækker både over trøjer med korte ærmer såvel som langærmede.

Til de kolde morgener og aftener i stalden er det også en god idé med en god varm ridejakke til at holde sig varm under staldarbejdet, eller når man varmer op eller skridter af i forbindelse med træningen.

Cavalleria Toscana laver også diverse tilbehør såsom bælter og kasketter, der passer perfekt med de andre ting fra kollektionen, så man er klædt på fra top til tå i et gennemført outfit, og så både hest og rytter ser godt ud sammen.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *