0

Få hurtigt sløje dyr på benene igen med kosttilskuddet Vigosine

Har du en besætning af grise, kvæg eller fjerkræ? Uanset størrelsen, så ved du nok, at enkelte af dyrene af og til bliver sløje og udmattede – lidt ligesom os mennesker også af og til gør. Vi mennesker drikker en smoothie med masser af vitaminer for at booste energien. Vil du også give dine sløje dyr et naturligt boost, så prøv Vigosine.

Vigosine er et diætetisk tilskudsfodermiddel til dyr. Det kan anvendes til grise, kvæg og fjerkræ, og så er det helt naturligt fremstillet. Det indeholder provitaminer, som kan hjælpe dyrene med at komme ovenpå efter en lettere sygdom eller andre udmattende situationer, såsom flytning, vaccinering, stress eller lignende.

Med Vigosine giver du altså dyret et hurtigvirkende og naturligt energiboost. De førnævnte provitaminer omdannes til vitaminer i kroppen på dyrene. Vigosine indeholder L-Carnitine, et provitamin, som hjælper med restitution af muskler og omsætningen af fedt til energi, så dyret kan komme hurtigere i gang. Indholdet tæller derudover sorbitol, magnesiumsulfat og grøntsagsekstrakter.

Afhængig af dyrets tilstand og behov doseres Vigosine i få mL, og kan blandet op med dyrets drikkevand. Dosering kan du læse mere om i produktbladene, som det i øvrigt er vigtigt at sætte sig ind i. Er du i tvivl om noget, kan du kontakte din dyrlæge.

Effektivt kosttilskud til flere dyrearter

Vigosine kan anvendes til en række dyrearter, og er derfor et alsidigt kosttilskud. Du skal kun bruge få mL per dyr, så standarddunken på fem liter er en langsigtet investering. Samtidig holder produktet sig i 24 måneder efter åbning ved korrekt opbevaring.

Vigosine er en god og skånsom løsning for både dig og dyret, fordi det er et naturligt kostfodermiddel, der blot hjælper dyrets krop på vej mod fuld energi. Når det anvendes i korrekte doseringer, er der ingen negative bivirkninger af produktet.

Der er ikke noget snyd eller magi over Vigosine – det er blot gode gammeldags naturlige ingredienser, som dyrenes kroppe allerede kender og derfor tager godt i mod. Tøv derfor ikke med at prøve Vigosine, hvis du har sløje eller udmattede dyr, der kunne trænge til et energiboost.

Det er bare ét af mange kosttilskud, så hvis du er på udkig efter noget mere specifikt, for eksempel et kosttilskud til undervægtige pattegrise, kan du helt sikkert også finde det i udvalget. Naturlige kosttilskud er en oplagt måde at hjælpe dine kvæg, grise eller fjerkræ på vej – helt uden skrappe medicinske behandlinger.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *