Billig gevindundervogn – når bilen skal være ekstra sporty

Om sommeren er der intet som at cruise landevejene tynde i en lækker, sænket bil. Når en bils karosseri sænkes, kommer bilen tættere på kørebanen. Dette tillader en mere sporty kørestil, som er agil og meget komfortabel, idet bilens tyngdepunkt flyttes nedad. Samtidig mindskes luftmodstanden, så bilen skal bruge knap så megen energi på fremdriften. Dette er super godt for din brændstoføkonomi – så det er ikke blot udseendet og køreglæden, som får et nyk opad, når du sænker din bil.

Hvad koster det at sænke sin bil?

Hvis du går og overvejer, om en sækning skal være en del af din bils forårsklargøring, sal du først bestemme dig for, hvorledes denne sænkning skal foregå – og hvad du har tænkt dig at spendere på projektet. Der er nemlig stor forskel på, hvad du kan komme til at give for sænkning af bil, afhængigt af, hvilken model, du vælger. Hvis du vælger den billigste løsning, nemlig at skifte fjedrene i bilens undervogn ud med såkaldte sænkningsfjedre, får du en udmærket, omend ikke optimal løsning. Med et sænkningssæt til et par hundrede kroner kan du opnå det sporty look og en ok kørekomfort. Men vil du op i den lidt mere seriøse afdeling, anbefales det, at du skifter hele din undervogn. Du kan for eksempel erstatte din undervogn med en såkaldt sportsundervogn eller en gevindundervogn.

Find billig gevindundervogn online

Fælles for sportsundervogne og gevindundervogne er, at de begge består af en komplet undervogn med fjedre og støddæmpere, som er afstemt perfekt i forhold til hverandre. Med en gevindundervogn får du dog større fleksibilitet. De fleste ønsker ikke, at deres bil skal være sænket i vinterhalvåret, da is, sne og salt kan være hårdt for den lavtsiddende undervogn. Hvis du vil undgå at skulle skifte undervogn hvert halve år, kan du vælge gevindundervogn, som kan justeres op og ned efter ønske.

Du kan købe en billig gevindundervogn på billig-gevindundervogn.dk

Astrid Pedersen