Bliv klogere på en netværkswitch

Hvis du ikke er helt ferm på terminologien omkring netværker, vil vi i dette indlæg gøre dig lidt klogere på, hvad en netværk switch er, hvad den kan, og hvorfor du skal vælge at købe din netværkswitch hos Bedresignal.dk.

Og lad os starte med den sidste først: Bedresignal.dk ligger ganske enkelt inde med de bedste og mest fordelagtige netværkswitche, der løser mange af de forbindelses-udfordringer, du måtte stå overfor som enten privatperson eller firmaejer, hvor du måske skal have en meget effektiv netværkswitch med mange porte til mange forbindelser, der ændrer antal over tid, på jobbet, eller en mindre løsning med færre porte, der kan hjælpe dig med et specifikt antal indgange derhjemme.
Bedresignal.dk har det bedste udvalg til prisen.

Men tilbage til, hvad en netwærkswtich egentlig er for en størrelse, og hvad den kan. Hvis du i forvejen kender lidt til el-installationer, så kan man faktisk sammenligne en netværkswtich med en “samlemuffe”. En netværkswitch er simpelthen det komponent, der sørger for, at forskellige netværksenheder kan kommunikere sammen over netværket, hvilket blandt andet foregår med porte, man kan indsætte kabler i. Man kobler ganske enkelt en netværkswitch på det netværk til ens givne formål og fordeler signal og/eller information.

Faktisk er en netværkswitch en klog fidus, der snakker intelligent sammen med de data, den skal fordele. For fordeling af information kan også benyttes af en hub, men her vil vi klart anbefale at benytte en netværkswitch, for den klarer opgaven mere målrettet.

En hub modtager information og fordeler den ud på alle de andre tilgængelige porte, mens en netværkswitch er smart nok til at afkode den data-information, den modtager, og regne sig frem til, hvilken specifik port, den skal viderefordele den til. Dette kan være brugbart, når der er koblet mange computere eller enheder til en netværkswitch, hvor de specifikke enheder har brug for at kommunikere direkte sammen.

 

Anders Lundtang Hansen