Behov for en god fiskekasse

Du skal da have dig en god fiskekasse!

En fisker er kun så god, som hans udstyr tillader ham at være. Selvfølgelig er færdigheder det vigtigste og evnen til at få det bedste ud af ens udstyr, som det er muligt, men der er bestemt en god korrelation mellem evner og godt udstyr.

Og en den ferme fisker sørger for, at han har anskaffet sig en fænomenal fiskekasse, der er tilpasset hans behov og plads til de remedier, han får brug for under forskellige fisketure, og hvor der er anrettet rum til de specifikke fiskeriprodukter, som han får brug for i løbet af en fisketur.

Det kan være, du har noget helt bestemt madding, der skal placeres for sig selv væk fra de andre elementer, eller du har nogle kroge og snører, der ikke skal risikere at blive viklet ind i hinanden, når du lukker fiskekassen og bærer rundt på den.

Der findes fiskekasser i forskellige udformninger og størrelser, der både kan være gennemsigtige og mørke i deres finish, men det handler alt sammen om, at du skaffer den eller de fiskekasse(r) til de fisketure, du skal ud på.

Der er jo næppe to fisketure, der afkræver de samme behov og udstyr.

Anders Lundtang Hansen