Airtox Sikkerhedssko – det sikre valg

Når du som arbejdsgiver skal indkøbe sikkerhedssko – eller værnefodtøj, som det hedder ifølge Arbejdstilsynets vejledning – skal du være opmærksom på, at det lever op til de krav og opfylder de standarder, som eksisterer inden for området. Samtidig skal du holde dig for øje, at der findes flere forskellige former for sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler, som hver især egner sig til forskellige formål.

De fleste sikkerhedssko er forsynet med en beskyttende tåkappe ud af et robust materiale – for eksempel metal – som beskytter tæer og forfod. Og mange sikkerhedssko har samtidig en ekstra stærk sål, også kaldet en værnesål, som forhindre, at bæreren af sikkerhedsskoen træder skarpe ting op i foden. Der ud over findes der sikkerhedssko med skridhæmmende såler, som især egner sig til arbejde i køkkener eller restauranter, sko og støvler med antistatisk sål, som anvendes hvor der er fare for antænding af brandfarlige væsker, eller i laboratorier med følsom elektronisk udstyr, og endelig sikkerhedssko med kemikaliebestandige eller brandhæmmende belægning på overfladen. 

Find de rette sikkerhedssko fra AIRTOX hos Ølholm Safety

Der er som sagt rigtig mange typer sikkerhedsfodtøj at vælge imellem – og det er vigtigt, at du vælger det, som beskytter på den rigtige måde. Derfor bør du vælge en leverandør, som har erfaring og ekspertise, når det handler om sikkerhedssko – og også gerne et mærke, som fører sikkerhedssko med de specifikationer, som er relevante for din branche. Det kendte danske brand AIRTOX har igennem mange år leveret sikkerhedssko af høj kvalitet til det danske og internationale publikum. Sikkerhedssko fra AIRTOX er kendetegnet ved deres lethed og komfort samt høje sikkerhed. AIRTOX er blandt de mest innovative brands på markedet, og arbejder stedse med at forbedre deres produkter, både hvad angår design og materialer.

Du finder et stort udvalg af AIRTOX sikkerhedssko i høj kvalitet i den online shop på olholm.dk

Astrid Pedersen