Der er flere grunde til at lave spejle efter mål

Hvilke grunde til at fremstille spejle efter mål kan du komme på?

Vi tør næsten godt vædde med, at lige meget hvor mange eksempler, du er kommet på, så kan man hitte på endnu flere, for du skal tænke på, hvor meget tid både en privat person bruger foran et spejl – om det så er på badeværelset eller et andet sted i hjemmet.

Så bruger man også spejle i alt fra kontorer, offentlige bygninger, toiletter, foreningslokaler og så videre, hvor der er mange forskellige behov og krav til de spejle, der skal kunne bruges af både høje og lave mennesker.

På den måde skal man både indtænke størrelser i højde og bredde, når man skal have produceret ens spejle efter mål, og så er spejle en meget personlig ting, som ikke bare skal være nemme at rengøre, så alle detaljerne kan stå tydeligt frem ved en gode belysning, men som også skal egne sig med ornamentering dertil.

Man kan jo være et spejl med ramme eller anden pynt, og andre sætter klistermærker på spejlet, fordi man bruger mange timer på at kigge sig i spejlet, specielt det moderne menneske, så man skal kunne holde ud at kigge på, i og omkring spejlet i lang tid.

Så du kan nok se, at man gør sig selv den bedste tjeneste ved at få fremstillet spejle efter mål, om der så er tænkt på blot et enkelt specifikt spejl med specielle mål, der skal passe et bestemt sted.

Men man kan også få lavet flere serier af samme spejl efter de samme eller forskellige mål, og så kan man få lavet et gigantisk spejl, der kan passe i bredden til store fællesbadeværelser eller toiletter, så man ikke skal skiftes til at bruge det samme, lille spejl.

Spejlet efter mål behøver heller ikke være til en selv i det private hjem eller som løsning til firmaet eller institutionen, det kan også være noget, som man giver som gave til en person, man holder af, i fødselsdags- eller julegave.

Vedkommende, man vil glæde, kan have givet udtryk for at have ledt længe efter et spejl med nogle særprægede mål, og så kan man overraske vedkommende ved at have fået bestilt og fået lavet nævnte spejl efter de mål.

Man kunne også som firma vælge at få lavet et firmaspejl med logo, der kunne bruges som gave til særlige kunder eller som en sæsongave i forbindelse med udsalg eller tilbud.

Du kan nok se, at trods en stor indsats i at gætte, så er der virkelig, virkelig mange ting at bruge spejle efter mål til.

Anders Lundtang Hansen