DK-vikar.dk – dit professionelle vikarbureau

Hvis du som ufaglært har vanskeligt ved at finde fast arbejde, og er kørt lidt sur i frugtesløse jobansøgninger og ansættelses samtaler – så skulle du overveje at blive vikar. Som vikar med fast tilknytning til et kompetent vikarbureau er du nemlig garanteret beskæftigelse, især i de perioder, hvor der er efterspørgsel på netop dine kompetencer.

Du får muligheden for at vedligeholde og opdatere disse kompetencer i langt større omfang som vikar, end hvis du blot går ledig. Og hvis du ikke på det tidspunkt, hvor en arbejdsgiver får øjnene op for dine kvaliteter og ønsker at beholde dig, allerede er blevet så glad for så tilværelsen som vikar, kan du med stor sandsynlighed regen med, at et vikar job kan føre til en fast ansættelse.

Bliv vikar, og få foden inden for på jobmarkedet

Mange arbejdsgivere har hverken tid eller ressourcer til selv at skulle gennemføre en hård og krævende ansættelses procedure. Derfor vælger de at alliere sig med et vikarbureau, når der skal bruges ekstra kræfter – især i perioder med stort pres på. Det kan for eksempel være i gartnerier, skovbrug eller landbrug, hvor arbejdet er meget sæson orienteret. Det kan også være en entreprenør, som har vundet en stor opgave, og derfor har brug for ekstra arbejdskraft. Og her har du en stor chance for at blive udvalgt til opgaven, hvis du står opført i databasen hos et vikarbureau.

Der er mange fordele ved at være vikar gennem et vikarbureau. For det første skal du kun gennemføre én ansættelses procedure. Dit vikarbureau vil sørge for en grundig screening af dig og dine kompetencer, ønsker, ambitioner og faglige niveau, således at der kan foretages så nøjagtigt et match med en potentiel arbejdsgiver som muligt. Vikarbureauet vil sørge for, at dine ansættelsesforhold matcher de fastansattes, og holder sig inden for gældende overenskomst. Og du får muligheden for at lade arbejdsgiver teste dine evner, så din mulighed for fast ansættelse forøges.

Læs mere på dk-vikar.dk

Astrid Pedersen