Sikring af hjemmet med nye låse

I dagens Danmark anmeldes omkring 30.000 indbrud i private hjem på årlig basis. Og det er de færreste af dem der opklares, hvilket betyder, at de ulykkesramte ikke får deres ejendele igen. Ud over det materielle tab – som i bedste fald dækkes af forsikringen – er der også mange psykiske og mentale omkostninger ved det at opleve et indbrud. Der følger ofte en vis utryghed og en mistro til andre mennesker – og dette kan slide hårdt på én i det daglige liv.

Sikring af hjemmet – en absolut nødvendighed

Hvis du ønsker at forebygge indbrud, og dermed undgå at blive en del af den grimme statistik, bør du kigge på, hvorledes du selv kan sikre dit hjem. Rigtig mange mennesker tror fejlagtigt, at det er tilstrækkeligt med en lås på hoveddøren. Dette er desværre så langt fra sandt. Hvis låsen er gammel, og måske endda er fra den forrige beboers tid, yder den kun ringe beskyttelse mod drevne og erfarne indbrudstyve. Mange gamle låse er forældede, det vil sige, at patentet er udløbet – og så kan der frit fremstilles kopier af nøgler til låsen. Der ud over lever mange gamle låse slet ikke op til de moderne standarder, og er ikke forsynet med det antal stifter, politiet og forsikringsselskaberne anbefaler. Derfor kan du risikere at komme til at stå meget dårligt i en evt. forsikringssag, hvis din dør er forsynet med en gammel lås med en slidt låsecylinder.

Hvordan sikrer jeg mit hjem med låse?

Det er først og fremmest vigtigt at vælge låse, som holder en vis kvalitet. Hos Billigsikring.dk finder du låse og låsecylindre fra anerkendte mærker så som Ruko, Dorma og Abus – producenter, som borger for de høje kvaliteter og standarder i deres gennemtestede produkter. Du kan her købe nøgler til såvel hoveddøren som terrassedøren, vinduerne, køkkendøren og kælderdøren uden at det vælter dit budget – Billigsikring.dk holder nemlig nogle af markedets laveste priser på låseprodukter.

Astrid Pedersen