Tre former for indendørs skraldespande, som I har brug for i virksomheden eller institutionen

Lige meget om det er en virksomhed, en restaurant eller en skole, du er på udkig efter, er det vigtigt, at du har mange indendørs skraldespande. Det er med til at gøre, at det er nemt for både personale og dem, der bruger stedet, at smide deres skrald ud – og det skal netop være nemt, ellers kommer skraldet hurtigt til at ligge og flyde rundt omkring.

Og det betyder ekstra arbejde til rengøringspersonalet. Også dem er det dog vigtigt, at du tænker på, når du køber indendørs skraldespande. De bør nemlig også have nemt ved at smide skraldet ud, når de udfører deres arbejde. 

Her kommer vi ind på tre forskellige former for indendørs skraldespande, som du bør overveje at investere i. Artiklen er skrevet i samarbejde med cleanmanagement.dk, en webshop, hvor de har et stort udvalg af skraldespande til brug både indendørs og udendørs. 

1. En papirkurv

Både på kontoret og i klasselokalet er det vigtigt, at du har en papirkurv, så det er nemt at komme af med skraldet. På kontoret kan det være rart, at hver medarbejder har sin egen papirkurv, mens det i klasseværelset i mange tilfælde kan være nok, at der bare er en – hvis den da bliver tømt ofte nok. 

2. Affaldsspand til toilettet

På toilettet vil der ofte være brug for i hvert fald en og i nogle tilfælde også flere indendørs skraldespande. Hvis brugerne af toilettet tørrer deres hænder i papirservietter, bør der i hvert fald være en skraldespand, som de kan smide papiret i. På nogle dametoiletter har man også valgt at have skraldespande frem for at hænge en plastikpose på væggen. 

3. Skraldespande til affaldssortering

Når du køber skraldespande til indendørsbrug, er det også vigtigt, at du vælger nogle, der gør det nemt for dit rengøringspersonale at sortere skraldet. Derfor bør du også købe nogle store skraldespande, der kan stå ved siden af hinanden, og hvor det er nemt at se, hvilken form for skrald, der skal i hvilken skraldespand. 

Emilie Ann Jacobsen