0

Sådan laver du smukke negle derhjemme

Alle har brug for lidt selvforkælelse fra tid til anden, og det er forskelligt hos os alle, hvad vi laver, når vi har brug for noget selvforkælelse. Fælles for mange kvinder er, at de nyder at få ordnet negle i en neglesalon. Her får de tiden og muligheden for at slappe af og få lavet smukke negle. Dog er det ikke altid, at man lige har mulighed for at besøge en neglesalon, så kan man få ordnet sine negle. Det kan også være, at man ikke lige har en neglesalon lige i nærheden, men stadig ønsker at have smukke negle. Heldigvis er det muligt, at man helt selv kan ordne sine negle og skabe nogle flotte resultater derhjemme.

Lav smukke negle med le mini macaron

Med le mini macaron er det muligt at lave sin egen lille neglesalon derhjemme. Med deres gelpolish får du mulighed for at skabe de smukkeste negle derhjemme. Udover et smukt resultat, så har gellakkerne også en længere holdbarhed end en almindelig neglelak, fordi lakken hærder ved hjælp af en LED-lampe, som man kender det fra neglesaloner. LED-lampen gør desuden, at man ikke skal sidde længe og vente på, at neglelakken tørrer, da tørretiden på lakkerne kun er små 30 sekunder.

Med le mini macaron sparer man både tid og penge, når der skal ordnes negle, og man har muligheden for at ordne det hele derhjemme – det er altså ren win-win.

Så ønsker du at have smukke negle, og have muligheden for at lave dem lige når du selv har tid og lyst, så køb et starterkit fra le mini macaron, og kom snart i gang med at lave de smukkeste negle derhjemme.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *