0

Lupbriller øger arbejdskvaliteten

Hvis du arbejder som tandlæge, hudlæge, øjenlæge, kirurg, guldsmed eller lignende, kan lupbriller forbedre dit arbejde og dit syn. Det gælder, hvis du har præcisionsarbejde og behov for at se så godt som muligt for at kunne udfører opgaven til perfektion.

Problemerne opstår ofte, fordi dine private briller ikke fungere optimalt i forbindelse med de mange synskrævende arbejdsopgaver. Særligt når opgaverne er tæt på, kan du have brug for en professionel arbejdsbrille med speciel styrke til dine behov.

To slags lupbriller

Der findes overordnet to forskellige slags lupbriller. Her får du en kort guide til, hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Galilei-lupper er de mest brugte hos kirurger og tandlæger. Det skyldes, at lupperne er meget lette og giver et stort synsfelt med perfekt skarphedsdybde.

Kepler-lupper giver en meget bedre optik, men er tungere at bære og mere kompakt.

Her kan eksempelvis fremhæves MO Ultralight TTL lupbrillen. Den har prismeeffekt og en forstørrelse, der givet et udvidet og vinklet synsfelt. Det giver en mere optimal ergonomi for dig, der har arbejdsopgaver, der kan være ensidige og gentagende.

De meget lette briller har justerbar arbejdsafstand, der bestemmes ud fra den dine behov. Derved minimere du optiske forvrængninger både tæt på og langt væk. Desuden vil du opleve, at din syn er helt uforstyrret. Det skyldes, at brillerne er udstyret med anti-refleksbehandling på indersiden af luppen.

Lupper med lys

Det kan klart anbefales, at du vælger også at investere i lys, der kan monteres på luppen. Det er nærmest kun en halv løsning, hvis ikke du har lys på. Du opnår en helt anden oplevelse, da det ikke blot er almindeligt lys, der anvendes.

Af lys kan du overveje MeridentOptergos DeLight LED lys. Det er uden tvivl én af de mest brugervenlige lamper til synskrævende arbejde. De er meget fleksible, da de har mange innovative funktioner. Eksempelvis kan lyset dæmpes, hvilket kan være meget smart, hvis du arbejder med lysfølsomme materialer. Derudover sørger lygtens dagslysfarvede lys for, at det viste objekt bliver vist i dets naturlige farve. Det giver dig et meget mere præcise arbejdsforudsætninger.

Hvis du har brug for råd om, hvad der er mest velegnet i forhold til dit erhverv. Eller måske du er i tvivl om, om det er noget, du har brug for, kan du kontakte Thorning Dental Optik. De har rigtig megen erfaring i at skabe ergonomiske løsninger, der forbedrer din arbejdskvalitet. Så kan du minimere slid på din krop og opnå større arbejdsglæde.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *