Ingen begrænsninger på rejser for handicappede

Det skal være muligt for alle at rejse, opleve verden og fylde rygsækken op med gode oplevelser og minder. Derfor skal handicappede selvfølgelig også have muligheden, for at rejse uden begrænsninger og det kan de netop få hjælp til hos Sustravel. De hjælper nemlig med at skræddersy rejser for handicappede, hvor de handicappede selv har en finger med i spillet. Selve sammensætningen af rejsen er nemlig udarbejdet i tæt samarbejde med kunden, uanset hvilke ønsker og særlige behov der skal tages hensyn til.

Rejser for handicappede hos Sustravel

Hvad end du er til afslapnings- og badeferie, adventure og aktivitet, eller kulturoplevelser, så tag et kig på rejsedestinationerne for rejser for handicappede hos Sustravel. De har et væld af destinationer, som både går mod varmere himmelstrøg, mod frost og sne og alt der imellem. Kan du ikke få nok af stranden og havet kan du f.eks. vælge Grækenland eller Caribien og er du en rigtig skientusiast, har Østrig hvad der skal til. Du vælger destinationen og Sustravel hjælper med at skræddersy din rejse efter særlige behov og handicap, helt uden begrænsninger. Du kan frit vælge mellem busrejser, kør-selv-ferie, eller flyrejser. Sustravel skal nok sørge for, at du får de rigtige hjælpemidler og assistance på rejsen.

Et kompetent rejsebureau

Sustravel har mange års erfaring med rejser for handicappede og sørger for at du og din familie eller venner, trygt kan tage af sted. Deres kompetenceniveau bygger på samarbejder med fagfolk, som er særligt specialiserede inden for rejser for handicappede, så her er du altså i trygge hænder. Hvis du drømmer om at rejse, så tag et kig på Sustravels videoer og billeder på hjemmesiden og find inspiration til din næste rejse. Udfyld en formular om den rejse du drømmer om og modtag et rejsetilbud der passer til dig.

admin