0

Bliv inspireret hos Huset nord

Leder du efter din næste sommerkjole? Måske børnene trænger til en opgradering i gaderoben? Eller måske det er lidt nyt til hjemmet, du mangler? Hvad det er til dig selv, børnene eller lidt lækkert interiør, så kan du roligt hoppe ind på Husetnord.dk for at lade dig inspirere til dit næste køb.

Klikker du dig ind på hjemmesiden, vil du blive mødt af et hav af lækre modefund. Hos Huset nord er de nemlig forhandlere af mærker som Rue de Femme, Ilse Jacobsen, Soulmate for blot at nævne et par. Du kan med andre ord formentlig ikke undgå at få lyst til at tilføje til indkøbskurven. Af mærker til børn har de blandt Hust & Claire, Bisgaard og FUB, mens de til hjemmet har et udvalg af produkter fra natur- og miljøvenlige Meraki såvel som fra Skandinavisk med deres æstetiske duftpinde og andre skønne varer.

Alle de lækre mærker er valgt til dig, der går op i detaljen og ikke mindst kvalitet hele vejen rundt. Derfor skal du endeligt hoppe ind på siden – hvis ikke for at købe noget, så for at lade dig inspirere at Huset nords charmerende univers.

Udover muligheden for at shoppe på deres webshop, hvor du får fri fragt ved køb for over 399 kroner ligesom at du altid gratis kan få ombyttet dine varer. Er du mere til fysisk shopping, kan du dog også tage forbi butikken, som er beliggende på Middelgade 5-7 i Randers, hvor butikken med glæde vil hjælpe dig med det, du måtte være på udkig efter. Tøv heller ikke med at føg Huset nord på Instagram for at blive inspireret og opdateret på de nyeste styles fra Rue de Femme, Bisgaard, Meraki såvel som alle de andre fine mærker.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *