Beskyttelsesudstyr til Politi, Forsvaret og vagtpersonel

Elite-armor.dk er en dansk hjemmeside, der forhandler beskyttelsesudstyr særligt henvendt til Forsvarets personel, politiet og sikkerhedsvagter. 
Hos elite-armor.dk kan du finde beskyttelsesudstyr af højeste kvalitet, så du altid kan vide dig tryg og sikker, når du er på arbejde. Derudover er udstyret også udviklet til at være tyndt, let og diskret, så man har stor bevægelsesfrihed, selvom man er beskyttet. 
Særligt de stiksikre og skudsikre veste hos elite-armor.dk er populære. De er tynde og diskrete, så det er muligt at bære dem under en uniformsjakke og derved undgå at vække unødig uro blandt civilbefolkningen. 
Beskyttelsespladerne i de stiksikre veste er fremstillet af det materiale, der hedder UHMWPE. UHMWPE er nogle lange polymer, der består af nogle ballistiske fibre, som absorberer energien fra en patron eller en kniv, og skyder energien væk fra bæreren af vesten. 
UHMWPE er et materiale, der fungerer upåklageligt som beskyttelse, og elite-armor.dk har aldrig oplevet reklamationer på nogle af deres skudsikre og snitsikre veste.
Hos elite-armor.dk er det også muligt at købe veste med udskiftelige implantater. Her er det selve beskyttelsespladen, du kan skifte ud. På den måde kan du selv styre, hvor kraftig et implantat du vil have i afhængigt af opgaven. 
Produkterne fra elite-armor.dk er naturligvis relevante for alle indenfor sikkerhedsbranchen. Alt afhængig af opgaven, er det naturligvis forskelligt, hvor meget beskyttelse man har brug for. For Forsvarets personel, der for tiden står vagt flere steder inde i København, er det en god idé med en let vest, der beskytter mod de fleste håndvåben. Risikoen for angreb med store, fuldautomatiske våben er knap så stor, men håndgemæng med kniv kan man ikke se sig fri fra. 
Som politibetjent på en større infiltration er det relevant med en tung beskyttelsesvest. På sådanne opgaver er det ikke til at sige, hvad man risikerer at møde, så hellere være på den sikre side end risikere at blive såret.

Kristine Wiese