3 idéer til lækkert hjemmebag

Man kan godt få rigtig meget godt brød ude, men intet slår altså en god omgang hjemmebag skabt fra bunden af. Brød og kage er en af de ting, hvor du faktisk også kan spare flest penge på at lave det selv, fordi ingredienserne typisk er ret billige. Kage og brød består ofte af mel, sukker og vand som hovedingredienser, og det skal du ikke slippe meget for i store mængder. Hvis du ikke orker at lave det selv, kan du bestille brødboxen, der er en ordning, hvor du hver dag får frisk brød bragt til døren.

Nybagte boller til weekenden

Findes der noget som duften af boller, der lige er kommet ud af ovnen? Det tror vi ikke, og derfor er den nummer et her på listen. Du kan gøre boller relativt sunde, og det gør faktisk ikke smagen dårligere – særligt ikke, når de lige er kommet ud af ovnen med et lag smør på. Velkommen til himlen.

Kanelkage går rent hjem hos alle

Vi laver alt for lidt kanelkage i de danske hjem, og derfor får den også en plads på listen. En utroligt simpel og billig kage, som bare smager himmelsk. Du vil typisk have de fleste ingredienser allerede. Hvis du opnår den perfekte konsistens på kagen, kan du tryllebinde de fleste gæster.

Pølsehorn til fryseren

Brød har det med ikke at holde sig i helt vildt lang tid, men pølsehorn har den perfekte tø-op størrelse, da de små bidder ikke skal bruge lang tid på en defrosting-enhed. Bag i store mængder og gem en masse pølsehorn til tider, hvor du ikke orker at lave mad.

admin