0

4 services, du bør bruge i din virksomhed

I takt med at din virksomhed vokser sig større, opstår der behov, som du ikke kan klare selv, hvis du også skal holde fokus på dit kerneprodukt. Derfor vil det på et tidspunkt blive nødvendigt at tage imod services fra andre virksomheder, hvis du vil være effektiv og skubbe virksomheden fremad. Vi giver dig her 4 bud på, hvilke services du kan bruge for at fokusere bedre på virksomhedens mål.

Planteservice efter aftale

Planteservice er akkurat, hvad ordet betyder. Det er service af dine planter. Og det er med alt, hvad det indebærer. Du får altså meget mere end bare ugentlig vanding, når du bestiller planteservice – du får beskæring, gødning, opbinding og udskiftning af dårlige planter. Det er altså en noget mere omfattende service end den, som en eventuel rengøringskone ville kunne. Hvis du har en stor virksomhed med mange planter for at skabe et dejligt indemiljø, er det helt ideelt med planteservice, som der faktisk ligger overraskende mange arbejdstimer i.

Bestil en frokostordning

En frokostordning er til virksomheden, som ikke har eget køkken eller kok, men som alligevel har brug for at tilbyde mad til de mange medarbejdere. Det kan faktisk i mange tilfælde være en markant billigere løsning en personlig kok og køkken, og samtidig er maden ikke nødvendigvis dårligere. Der findes et væld af forskellige pakkeløsninger afhængigt af behovene på kontoret.

Frugt i stedet for chokolade

Du kan også få en frugtordning og slippe af med tendensen til en chokoladebar i pausen. Med en frugtordning er der altid frisk frugt tilgængeligt, og du kan på den måde være med til at understøtte dine medarbejderes sundhed, hvilket i sidste ende giver færre sygedage og gladere medarbejdere. Det er lige så nemt at spise et æble som et stykke chokolade – det skal bare lige have lidt tilvænning.

En frisk start på dagen

I stil med frugttilbuddet kan du gøre noget ekstra for medarbejderens ve og vel med en fitness instruktør, der en gang om ugen lige kommer ud en time og får sat gang i musklerne. Der er stor fokus på kropsligt velvære i en jobverden, hvor mange sidder på en stol mange timer dagligt, og du kan her være en del af den gode løsning.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *