Categories: Brugt B&O forhandler

Bliv klogere på firmaet Bremdal Radio

Firma – Bremdal Radio har rødder tilbage til 1978, hvor det lige siden har ageret som passioneret B&O forhandler. Firmaet startede i sin tid ud som en fysisk butik i Bremdal, som er en by nær Struer, hvor B&O altså har sin oprindelse. I dag har Firma – Bremdal Radio flere afdelinger, både en brugtafdeling, et servicecenter, en montageafdeling, samt en onlineshop. Oven i hatten er de også medlem af Expert, hvilket gør det muligt for dem at tilbyde deres kunde en masse ekstra service ydelser. Hvad der driver Firma – Bremdal Radio har altid være B&Os høje teknologiske standard, levetiden i produkterne, samt kvaliteten og designet.

B&O specialister

Firma – Bremdal Radio er specialister indenfor B&O og har været det siden firmaets begyndelse. Hos dem kan du finde alt det nyeste fra B&O, men du finder også klassiske brugte modeller i deres brugtafdeling. Alle brugte varer i den fysiske butik, såvel som på webshoppen, har været igennem et tjek hos firmaets eget servicecenter og bliver solgt med garanti oveni købet. Udover at forhandle B&O produkter er firmaet også certificeret B&O-installatør og deres montører bliver løbende uddannet i de nyeste B&O produkter. Således er du sikret en top kvalitet inden for lyd- og billedoplevelse.

Tips, tricks og prismatch hos Firma – Bremdal Radio

På deres hjemmeside, finder du også nyheder, tips, og tricks. Her bliver du præsenteret for nye varer i sortimentet og hvad de kan gøre for din lyd- og billedoplevelse. Da Firma – Bremdal Radio er medlem af Expert er du også garanteret prismatch. Derfor kan du altid købe elektronik hos Bremdal Radio, til samme lave pris, som du finder hos konkurrenter.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Alt i Wrangler til gode priser

Hos Mens-wear.dk kan du finde alt, hvad dit hjerte begærer indenfor det anerkendte og populære…

1 år ago

Lær mere om kateterisation her

Hvis du er utryg ved tanken om kateterisation, så er du langt fra den første.…

2 år ago

Få styr på håret med et parykhoved

Hvis du har en paryk lavet af menneskehår, så kan den sættes op og styles…

2 år ago

Hvordan fodrer jeg bedst min hest?

Mad er afgørende for alt liv. Men dyr spiser forskelligt. Vi mennesker har tendens til…

2 år ago

Her finder du den gode håndværker

Lad os se det i øjnene – håndværkere har ikke altid det bedste ry. Det…

2 år ago

Find dine næste lækre Rieker sko hos Havbiksen

Rieker sko er kendt for at være pålidelige, slidstærke og smukke sko, som du kan…

2 år ago