0

Vil du gerne fyre økonomisk og miljøvenligt, men ved du ikke hvor du skal starte?

Så kan du med fordel læse med her. Det kan nemlig godt lade sig gøre at fyre på en måde, der både tager hensyn til miljøet og som ikke er hård ved din pengepung. Jyskbiobrandsel.dk sælger nemlig træpiller i en god kvalitet, og denne type opvarmning er nemlig bedre end hvis du fyrer med kul eller olie, så det er værd at overveje et skift til et pillefyr.

Hvorfor er træpiller en bedre løsning?

Hvis du lige nu fyrer med kul eller olie, vil du kunne spare dig selv og miljøet en hel del. Afbrændingen af træpiller er nemlig CO2-neutral, da de laves af restprodukter som flis og spåner fra skov- og savindustrien. Hos Jyskbiobrandsel.dk forhandler de også kun træpiller fra mærker, der gør en indsats for bæredygtigheden ved eksempelvis at plante flere træer end der fældes og lever op til de strenge miljøkrav. Det er mærker som Ekman, Stora Enso, Heatlets og Scandbio – mærker, som du også kan læse mere om på deres hjemmeside.

Kvalitetstræpiller i sæk eller løsvægt

Du kan bestille træpillerne i sæk, hvis eksempelvis ikke har et lager eller en silo, hvor du kan opbevare pillerne. Sækkene bliver naturligvis leveret og sat bedst muligt i din indkørsel, og ellers kan du vælge at få leveret med truck og få sækkene placeret på en palle lige der, hvor du ønsker det. Træpillerne fås i forskellige størrelser og leveres inden for 2-5 hverdage, så du ikke skal vente længe på at kunne fyre op. Se mere om de mange muligheder og lær mere om træpillerne inde på deres hjemmeside, eller kontakt dem med dine spørgsmål og eventuelle forespørgsler.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *